Avui estem de celebració, la Sara ha estat seleccionada entre més de 30 òptics-optometristes per la pròxima acció solidaria de la Fundació Multiopticas i marxarà dues setmanes a Senegal dins el marc de la iniciativa Mirades Solidaries.

Estem molt contents i creiem que serà una experiència única i molt especial!  

Una mica més sobre el projecte

La fundació Multiópticas viatja a Àfrica al costat de l'ONG Ecodesarrollo Gaia per...

Vuelve nuestra promocion de tapones de natacion a medida y gafas graduadas de natacion para que tu hijo disfrute de la piscina a tope

Els taps a mida amb filtre de pressió t'ajuden a que les teves orelles acceptin millor la pressió i eviten el dolor!

Qualsevol dia excusa és bona per celebrar l'amor i per canviar d'ulleres per això durant el dia de Sant Valentí pots compartir la teva promoció mó preferida amb qualsevol persona que estimis!

Si pensaves en canviar les teves ulleres comparteix una bona estona a les nostres botigues amb algú que estimis, la teva parella, els teus pares, els germans o un bon amic i emporteu-vos ulleres noves al millor preu!

A principis de Gener, amb la baixada de temperatures que vam patir a Sabadell la Creu Roja va fer una crida a la ciutat per recollir roba d’hivern. Des de Sabadell Comerç Centre ens vam unir a la iniciativa i més de 15 establiments de l'associació ens vam convertir durant una setmana en punt de recollida.

La petició era sobretot de roba d’abric d’home ja que el 90% d'usuaris que acudeixen a l'ONG són homes. Durant aquella setma...

El passat 1 de Desembre vam muntar una carpa a la Rambla per presentar la última col·lecció mo sun, mireu que bonica va quedar! Va ser tot un èxit, gràcies a tots els que ens veu venir a veure i als que veu començar a escriure la carta de Reis!

Demà Dissabte 1 de Desembre us esperem a la rambla (davant de la botiga de MANGO) amb un stand de mó sun (les nostres ulleres de sol preferides!). Us convidem a coneixer la nova col·lecció de Mó per l'hivern 2018 a més de fer una promo espectacular:

Dues mó sun per 58€!

A l'stand estarem la Sandra, la Paula i la Mar, i a més a més un convidarem a una copeta de cava! Ens encantarà veureus i que us pogueu endur unes mó sun a un pr...

El passat mes de Setembre, en motiu del dia mundial de la sordesa us vam oferir les revisions Premium gratuïtes i degut al gran èxit ampliem la campanya aquest més de Octubre!

La revisió auditiva Premium, valorada el 35€,  és molt més completa que una convencional i ens proporciona molta informació.

Ens ajudarà a detectar on hi ha més dificultats a l'hora d'escoltar i quina és la raó, a més de detectar els sons més baixos q...

Avui és el dia internacional de les persones sordes. És un dia que necessita presentació perquè les persones que no tenim contacte diari amb una persona sorda no ens adonem de com pot arribar a ser el seu dia a dia. Les persones sordes s'han d'esforçar contínuament per adaptar-se a un entorn està preparat exclusivament per a persones oients.

Com et sentiries si un dia et despertes i tots els cartells estiguessin en...

Harajuku + Úrsula Corbero és la nova col·lecció càpsula de Mó. Tres ulleres amb un disseny únic inspirades en un dels barris de tendència de Japó, Harajuki, conegut com el centre neuràlgic de la moda i la cultura.

Aquest barri es caracteritza per la seva estètica 100% japonesa i amb una gran presencia de neons en tons vermells i blaus i un ambient que barreja l'herència del passat amb la incertesa del futur... Les ulleres...

Please reload

Destacat

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Últims Posts

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu