Aquest divendres 27 i dissabte 28 de Novembre gaudeix dels SUNdays a tots els establiments de PortaÒptics Group. Totes les ulleres de sol al 40% de descompte, si si, com ho sents, al 40%! 

 

No deixis passar aquesta super-oportunitat i gaudeix d'ulleres de les millors marques a preus insuperables! Ray-Ban, Vogue, Tous, Carolina Herrera, Knockaround, Persol, Glassing, Mó i moltes més!

 

T'esperem! 

 

 

 

Molts cops es complicat detectar als mes petits de la casa algun problema visual, per aquest motiu us presentem, en aquesta llista, algun dels símptomes, signes o conductes el vostre fill pot presentar a l'escola o a casa si te dificultats visuals. 

  • Es nega a llegir, o manifesta que no li agrada.

  • Quan llegeix, es cansa més fàcilment que la resta de companys de classe.

  • Ressegueix amb el dit per llegir.

  • ...

Vols gaudir de la vida tal i com fan la Samantha, en Pepe i en Jordi? A PortaÒptics Group volem que visquis cada moment i que aprofitis cadascuna de les oportunitats que se’t presenten. Volem que et mengis la vida pels ulls amb Varilux!

 

Varilux és la lent progressiva líder que t’ofereix la visió nítida i sense esforç per a que puguis viure una vida 10 tal i com fa el Jurat de MasterChef. Ara a PortaÒptics Group amb les te...

Please reload

Destacat

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Últims Posts

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu