Ja ho deia en David Bowie, el demà pertany a aquells que poden sentir-lo venir... I es que la oïda és un dels sentits més importants que tenim, t'imagines un concert sense música? Un llamp sense tro? Un ocell sense cant?...Oi que no?

Doncs, fes-li cas al David i revisa la teva oïda gratuïtament als nostres centres per assegurar-te que no et perds cap detall.

 

Pots reservar cita online fent clic aquí o bé trucant al 937...

Aquesta setmana es celebra a Sabadell el 5é Festival de Cinema de Terror. Aquest festival ofereix, als espectadors, pel·lícules de qualitat que mai han estat estrenades a les sales de cinema del nostre país.

 

El Festival de Cinema de Terror va nèixer el febrer de 2012 a l'Estruch, el nostre objectiu és donar a Sabadell el festival que es mereix i oferir, més enllà del cinema, tot un ventall d'activitats culturals rela...

Aquest cap de setmana hem tingut el plaer de col·laborar amb la carrossa del Grup d'Amics de Sabadell a la rua de Carnestoltes de la nostra ciutat i ha estat fantàstic!

 

Nosaltres els vam ajudar a què el seu look fifties fos total amb ulleres inspirades en els anys 50, i a canvi els hem pogut acompanyar durant tot el trajecte i viure els moments inicials amb ells, i l'energia i la passió que hem pogut sentir ha estat màgica....

Please reload

Destacat

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Últims Posts

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload