La vista es un dels sentits més importants per les persones. Segons un estudi realitzat recentment per l’institut Max Planck amb persones de 13 cultures diferents el 80% de les sensacions que reconeixem les percebem a través dels ulls.

La OMS (Organització Mundial de la Salut) estima que a l’any 2020 la xifra de persones amb discapacitat visual podria rondar els 360 milions incloent entre 80 i 90 milions de cecs.

La bona noticia...

Si passes més de 5h amb pantalles cada dia aquesta informació t'interessa. Nou Beslayt Màcula Protect, protecció total dels teus ulls.

T'imagines pagar les teves ulleres còmodament i sense interessos? Ara es possible a les nostres òptiques! Ja tenim disponible per a vosaltres un nou finançament a 12 mesos sense interessos ni complicacions! 

Només cal que ens portis el DNI i el numero de compte i... Voilà! Les teves ulleres pagades sense donar-te compte! 

Encara penses si canviar-te les ulleres? ;)

*En alguns casos es pot demanar el justificant d'ingressos. 

Arriba a Multiopticas PortaÒptics group la nova promoció de Varilux perquè gaudeixis sempre el doble. Ara per la compra d'una parella de vidres Varilux tens la segona parella de progressives inclosa! Aprofita aquesta oportunitat i emporta't dues ulleres progressives personalitzades Varilux alta gama amb muntura mó des de 589€!

Vine als nostres establiments i t'assessorarem per trobar la solució que millor s'ajusti a tu, perquè...

Please reload

Destacat

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Últims Posts

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu