• belenmendez

Relaxa't i gaudeix del vol sense pressió!

T'encanta viatjar però... Tens dolor en l'enlairament o aterratge quan viatges? Et molesten els sorolls dels motors de l'avió? Si la teva resposta a alguna d'aquestes preguntes és sí, t'interessa seguir llegint!

Durant els viatges d'avió, sobretot en els aterratges, patim canvis de pressió més alts del que estem acostumats (excepte si puges sovint l'Everest!).


Segur que alguna vegada has notat l'oïda tapada, és una sensació molesta que en algunes persones pot fins i tot arribar al dolor. Això es deu al fet que no som capaços de ser tan ràpids a compensar la nova pressió amb el nostre cos i l'aire que tenim dins de la trompa de Eustaqui empeny el nostre timpà cap a fora i per aquesta raó sentim pressió i dolor (auch!)

Si alguna vegada ho has notat sabràs del que parlem, el que potser no saps és que existeix una solució! Existeixen uns taps que es realitzen a mida i incorporen un filtre en el seu interior que ens ajuda a que no ens afecti tant bruscament el canvi de pressió i el nostre propi cos sigui capaç d'adaptar-se amb tranquil·litat (i sense dolor!).


A més, el filtre està preparat perquè elimini els sorolls desagradables dels avions, però al mateix temps puguis escoltar les veus de les persones. Això implica que no hauries de treure't els taps durant tot el vol, ja que podries mantenir converses i escoltar els consells de les hostesses amb la comoditat de no escoltar els sorolls.

No ho pensis més, prepara't per a aquest estiu i fes que el teu viatge d'avió passi de dolorós a super-gustós! Reserva cita per a fer-te els taps fent clic aquí i si vols més informació truca'ns al 937259364 i demana per la Belén!
4 vistas
Les òptiques de Sabadell.

multiopticas porta rambla

Rambla 185, Sabadell

Telf. 93 854 77 65