Ha arribat el moment de provar les lents de contacte?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu!

Com funciona la promoció?

1. Omple el formulari superior​

Amb les teves dades demanarem les lentilles mensuals de prova, si es necessari actualitzar la graduació o revisar algun parametre t'avisarem .

2. Vine a la botiga

Quan tinguem les lentilles disponibles  t'avisarem perquè vinguis a provar-les. 

Si no has portat mai lentilles també t'ensenyarem a posar i a treure!

Aquesta promoció es exclusiva per als clients de PortaÒptics Group (Multiopticas Porta, Multiopticas Porta Rambla, Multiopticas Optima i Multiopticas Sabadell). 

 

Un cop rebut el formulari mirarem la teva graduació i demanarem unes lentilles de prova segons les teves necessitats, quan les tinguem disponibles t'enviarem un sms per que vinguis a provar-les. 

Preguntes freqüents

Hi ha una edat recomanada per començar a portar lentilles? 

Per a portar lents de contacte el que és necessari es tenir ganes, no hi ha límit d'edat! Si  tens ganes de portar-les tant és tenir 10 com 99 anys, les pots portar sense problemes. 

Existeixen les lentilles progressives?

Si, existeixen i funcionen molt bé  si s'adapten bé. El nostre equip esta formant-se continuament en lent de contacte progressiva i al dia de les últimes novetats. 

Hi ha diferents tipus de lentilles?

Si, existeixen lentilles amb diferents tipus de reemplaç, en funció del tipus graduació, la persona i els paràmetres de l'ull. Si tens dubtes de quines lentilles serien les millors per a tu vine a les nostres botigues i t'assessorarem.

Què passa si no sé posar i treure lentilles?

No passa absolutament res, nosaltres t'ensenyarem a posar i a treure les lentilles els cops que calgui, i ens assegurarem que ho aprenguis bé abans de que te les emportis a casa. 

Les òptiques de Sabadell.

multiopticas porta rambla

Rambla 185, Sabadell

Telf. 93 854 77 65