Nens i ulleres de sol!

June 19, 2014

Les ulleres de sol poden ser molt atractives, fins i tot per als nens. No obstant això, protegir els ulls sensibles del teu fill és més important que l’aspecte!

 

A l’estiu quan el sol brilla (i encara que no brilli gaire) els nens volen passar-se tot el dia jugant fora… La majoria dels pares no s’obliden de posar-li crema solar i fins i tot una gorra al seu fill, però molts no saben que les ulleres de sol també són importants.

 

Els ulls dels nen són especialment sensibles, al ser més clars i no tenir del tot desenvolupada la protecció natural contra els rajos UV, permeten passar molta més llum que els ulls dels adults per això les ulleres de sol de l’òptica són essencials per als nens quan estan a l’aire lliure.

 

El risc de patir una lesió permanent augmenta de forma alarmant si s’exposen als rajos del sol durant llargs períodes de temps. Dècades de radiació UV poden implicar problemes de salut a llarg termini, com per exemple cataractes. Per aquest motiu, les ulleres de sol són més que un accessori atractiu per als nens.

 

Igual que en les ulleres normals i, sobretot, les lents graduades, la qualitat de les ulleres de sol és especialment important. Les ulleres divertides però barates no solen oferir la protecció necessària. Si les lents de les ulleres tenen bombolles d’aire o vetes, són més aviat una joguina que hauria de rebutjar-se. El mateix passa amb les ulleres de sol amb lents grogues, blaves o vermelles, ja que distorsionen la percepció dels colors.

 

Què necessites saber a l’hora de comprar unes ulleres de sol pel teu fill?

Les muntures no han de ser fràgils o presentar vores afilades. En cas contrari, el teu fill podria fer-se mal jugant. Les lents graduades d’alta qualitat cobren encara més importància. Tant en els nens com en els adults, les ulleres de sol provoquen la dilatació de les pupil·les, i si les lents de sol no ofereixen la protecció UV adequada, els perillosos rajos UV poden travessar-les sense cap tipus d’impediment i, en determinades circumstàncies, causar lesions permanents. Assegura’t que les lents compten amb el distintiu CE i l’etiqueta UV-400. Únicament aquestes lents graduades compleixen els requisits europeus. Per motius de seguretat, només les lents orgàniques endurides són aptes per a les ulleres de sol dels nens.

 

Per descomptat, fins a les millors ulleres de sol no són bones si el nen no les hi vol posar. El major problema és que els nens encara no són capaços d’avaluar per si mateixos si les ulleres els queden bé o són incòmodes o estretes. Al nostre establiment us aconsellarem perquè les ulleres de sol del teu fill combinin protecció i diversió!

 

Un consell final, per assegurar-te que el teu fill es posi les ulleres de sol, deixa que les triï!

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload