Descobreix una mica més sobre les lents de contacte progressives

September 17, 2014

Una mica de informació!

Les lentilles progressives son unes lents de contacte per a persones amb dificultats visuals tant en distancia propera com de lluny. Aquestes lents de contacte ens ofereixen graduació en totes les distances de manera que podrem veure bé amb elles tant d’aprop com de lluny.

Es poden trobar diversos tipus de lentilles progressives en el mercat, en qualsevol tipus de material i de durada, en trobem de mensuals, diaries i inclús anuals. Segons les necessitats de la persona és convenient adaptar un tipus de lent o un altre.

 

 

Com és l’adaptació?

L’adaptació a les lents de contacte progressives sol durar uns dies. Si la persona és usuaria de ulleres progressives aquesta adaptació pot ser més fàcil ja que també està acostumada al funcionament amb progressius.

Els nostres òptics recomanaràn la millor opció segons la necessitat de client. Un cop escollit el tipus de lentilla es fan unes proves gratuïtes d’adaptació per garantir una visió i un confort correcte.

 

Com funcionen?

Hi ha dos tipus de funcionament de lentilles progressives en funció del seu disseny.

 

  • La visió de forma alterna: En aquest cas s’alternen dues graduacions diferents, una en la part superior de la lentilla i l’altre en la part inferior.

  • La visió de forma simultània: Aquest tipus de lentilla és la més utilitzada. És una lent en que l’usuari té diferents graduacions en cada ull, de manera que el sistema visual apren a detectar i seleccionar la millor imatge, depenent de la distancia de l’objecte.

 

Que passa si no m’adapto?

Cap problema, les adaptacions de lents de contacte son totalment gratuïtes, de manera que si la persona no s’adapta ens podem decantar-nos cap a l’opció de fer unes ulleres graduades que li solucionin el problema visual o simplement abandonar la adaptació.

 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload