Nota informativa - Campanya Multiopticas

L'equip i la direcció de PortaÒptics group vol mostrar públicament la seva disconformitat amb les dos últimes campanyes televisives de Multiopticas. Creiem que en aquestes dues campanyes queda perjudicada la imatge de la dona i no estem d'acord amb el missatge transmès. 

 

La nostra empresa esta conformada per un 90% de dones en tots els càrrecs i òbviament no ens sentim identificats amb els missatges expressats des de la central. Multiopticas es una cooperativa en la que els socis posen la seva confiança en l'equip rector, l'únic que veu i supervisa les campanyes abans que s'emetin, així doncs, en aquesta ocasió creiem que tant el departament publicitari de la cooperativa com l'equip rector ha transmès un missatge amb el qual estem en total desacord.

 

Demanem disculpes a les persones que s'hagin pogut sentir ofesos per aquesta campanya totalment oposada a la nostra filosofia d'empresa. PortaÒptics Group defensem la publicitat creativa i artística.

 

Equip de PortaÒptics Group - multiopticas porta, multiopticas optima, multiopticas sabadell-

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload