Varilux, segona ullera de regal!

November 3, 2015

Vols gaudir de la vida tal i com fan la Samantha, en Pepe i en Jordi? A PortaÒptics Group volem que visquis cada moment i que aprofitis cadascuna de les oportunitats que se’t presenten. Volem que et mengis la vida pels ulls amb Varilux!

 

Varilux és la lent progressiva líder que t’ofereix la visió nítida i sense esforç per a que puguis viure una vida 10 tal i com fa el Jurat de MasterChef. Ara a PortaÒptics Group amb les teves lents Varilux t’emportes el teu 2n regal per a que gaudeixis d’una protecció completa. I recorda, només als nostres centres de Sabadell tindràs la segona lent amb la mateixa categoria que la primera. 

 

Vine a visitar-nos abans del 31 de març de 2016 i pregunta’ns per Varilux!

 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload