Total 1, la revolucio de les lents de contacte diaries

December 29, 2015

Si has deixat d'utilitzar lents de contacte perquè no et senties còmode amb elles o et donaven sensació de sequedat Dailies Total 1® et farà tornar a les lentilles!

 

Els laboratoris Alcon® han dissenyat una nova lentilla amb un contingut d'aigua superior al 80%, pràcticament igual que la superfície de l'ull. Dalies Total 1® també ofereix una millor permeabilitat i transmissió de l'oxigen que les lents de contacte diàries convencionals gràcies a l'hidrogel de silicona amb gradient aquós.

 

Com es trasllada això al meu dia a dia? En què notaré jo aquestes característiques?

 

L'alt component aquós de Dailies Total 1® fa que la lent de contacte t'ofereixi una gran comoditat fins al final del dia. La lentilla està hidratada durant tot el dia, gràcies al seu alt component en aigua (el 80%), això ens ofereix una comoditat suau i sedosa durant el seu ús.

 

Que pensen els clients de Multiopticas Porta que s'han passat a Dailies Total 1®?

 

"Provar les dailies total 1 m'ha canviat el dia a dia. Ara ja no he de patir per quan arribarà el moment en què em faran mal els ulls. Faig esport, ballo, salto i faig qualsevol activitat completament còmoda. I el que és més important, ja no noto com se m'asseca la lentilla a l'ull i es torna en un plàstic dur, gairebé ni les noto!"  

 

Alba Comadran

 

Vols provar les noves Dailies Total 1® gratuïtament? Només has de trucar al 937259364 o enviar un email a porta@multiopticas.com i els nostres professionals es posaran en contacte amb tu!

 

 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload