Varilux S, la revolució dels progressius!

January 4, 2016

Gaudeix als nostres centres de la revolució dels progressius de la mà de Essilor, amb la nova Varilux S series. Aquesta nova gamma de vidres progressius esta dissenyada utilitzant els darrers avenços en òptica i el coneixement de la fisiologia de l'usuari. Amb el nou varilux S series, aconseguim equilibri en moviment i un ampli angle de visió gràcies a dues tecnologies innovadores d'Essilor.


Dues revolucions per arribar a la visió sense límits!

 

  • Nanoptics, la revolució tecnològica. La fabricació de la lent deixa de ser convencional per a ser elements minúsculs que s'uneixen creant un vidre que estabilitza la visió. Amb aquesta tecnologia aconseguim eliminar fins un 90% el efecte balanceig.

 

  • Syncroneyes, la revolució del disseny. En la fabricació de la lent, es té en compte les diferencies fisiològiques de cada ull per tal de garantir el màxim angle de visió. Amb Syncroneyes aconseguim ampliar el camp visual fins un 50% més.

 

I per als que sempre volen més, Essilor proposa el nou vidre Varilux S Series 4D per una visió sense límits a l'instant. Varilux 4D incorpora la tecnologia que revoluciona la personalització dels vidres progressius, gracies a Eyecode identifiquem l'ull dominant i li donem prioritat aconseguint un temps de reacció molt més ràpid que en un vidre convencional.  Aixi aconseguim una visió perfecta amb una capacitat de reacció instantània i àgil.

 

 

 

Gaudeix d'una visió sense límits a l'instant en exclusiva a PortaÒptics Group.  

 

 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload