Descobreix més sobre els vidres progressius

January 25, 2016

Els vidres progressius són un tipus de vidre per a usuaris que necessiten graduació propera i de lluny. Amb els vidres progressius aconseguim tenir bona visió a totes les distancies, aixi doncs amb una sola ullera podem veure d'aprop, mitja distancia i lluny.

 

Com estan dissenyats?

Els vidres progressius ens donen visió per la zona central del vidre, els laterals són zones amb més aberracions degut a la fabricació del vidre. Aixi doncs, l'usuari s'haurà d'acostumar a mirar movent el cap i no els ulls com fem normalment. Existeixen diferents categories de vidres progressius, bàsicament depenent del camp visual que ofereixen. Un progressiu molt econòmic dona un camp de visió molt limitat, de manera que el confort que ofereix és mínim o nul. A continuació detallem els tipus de progressiu!

 

Quins tipus de progressius hi ha?

Com hem comentat, les categories de progressius es defineixen segons el camp visual que ofereixen a l'usuari i el confort en el pas de visió de lluny a prop. A PortaÒptics Group no treballem amb progressius de categoria baixa ja que no ofereixen el confort que volem per als nostres clients, així doncs el nostre progressiu estàndar és ja de categoria mitja-alta. 

 

  • Multigold. Aquest progressiu ofereix una adaptació immediata, parlem ja d'un progressiu de categoria mitja-alta amb el que la comoditat augmenta i el camp de visió és més ample que amb un progressiu bàsic. La ullera completa, vidres amb antirreflexant i muntura per 197€*.

 

  • Multigold Free Form. Aquest progressiu incorpora la tecnologia Free Form, un tallat digital amb punta de diamant que fa un polit més precís aconseguint més camp visual, més contrast i més definició que amb el Multigold tradicional. La ullera completa, vidres amb antirreflexant i muntura per 287€* .

 

  • Multiunique Free Form. Un progressiu de categoria alta amb el que aconseguim una qualitat de visió excel·lent i uns camps visuals més amplis. Per a fer-nos una idea, amb aquest progressiu el camp visual de visió propera arribaria al tamany d'una pàgina de novel·la. La ullera completa, vidres amb antirreflexant i muntura per 377€*.

 

  • Multifree form. El progressiu de categoria més alta de Multiopticas, és un vidre que ofereix màxim confort gràcies a l'amplitud del camp visual i a ser un progressiu personalitzat per a l'usuari. La ullera completa, vidres amb antirreflexant i muntura per 487€*.

Si busques un progressiu de tecnologia més avançada fes clic aquí!

 

Que passa si no m'adapto?

 

En general, i donades les característiques dels vidres, amb un progressiu de categoria mitja-alta els casos de inadaptació son molt pocs. De totes maneres a PortaÒptics Group t'oferim 2 mesos de garantia d'adaptació als progressius, de manera que si no t'adaptes buscarem les millors solucions per arribar a l'èxit!

 

Vine als nostres centres i gaudeix d'una visió perfecte amb PortaÒptics Group.

 

 

*Els preus son orientatius i poden veure's modificats per les promocions temporals. 

 

 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload