Nou Beslayt Relax!

Un dia et dones compte que comences a tenir dificultat amb la lletra petita, comences a fer gran la lletra del mòbil, a apartar les revistes i els llibres més i més... Necessites un gadgeto-braç! Serà que em faig gran? I ara què?

Ho has portat en la intimitat però has sentit parlar dels progressius, la veïna va anar fatal, diu que no es va adaptar, el company de la feina es torna boig amb les ulleres, no enfoca, se les posa i treu... I a més has sentit que son carississsims!! Quin problema! Vas a la farmàcia i et compres unes ulleres de +1, però ostres això encara fa més de vell... Semblo la meva mare/pare... 

 

Estigues tranquil... No s'acaba el món! TENIM LA SOLUCIÓ i és el nou BESLAYT RELAX!

 

Oblida't dels progressius per un temps!

El nou Beslayt Relax és un vidre monofocal amb una petita ajuda a la part inferior de graduació positiva que farà que enfoquis totes les lletres i cap se't resistirà! I el millor de tot, a part de que aniràs perfecte, és que el seu preu també ho és!  Pots fer-te unes ulleres completes (vidres i muntura mó) des de 159€! I a més aquest vidre inclou un filtre de pantalles que protegira els teus ulls de la llum blava! 

 

 

Allunya els progressius uns anys de la teva vida amb els nous Beslayt Relax! En exclusiva a Multiopticas PortaÒptics!

 

Per més info visita les nostres botigues o contacta amb nosaltres! 

 

 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload