FullMetal + Úrsula Corberó

 Multiopticas hem llançat al mercat la nostra primera col·lecció càpsula: FULLMETAL.

Fullmetal és una col·lecció dissenyada exclusivament per mó. En aquesta col·lecció ens hem inspirat íntegrament en l'element principal d'aquestes muntures: el metall.

El metall és mal·leable, dúctil, tenaç, condueix l'electricitat i reflecteix la llum, totes aquestes característiques ens traslladen al passat, a les tonalitats i la forma de treballar els metalls durant la revolució industrial.

 

 

I no podiem començar millor que al costat de Úrsula Corberó, ambaixadora de la nostra marca en mitjans digitals. Actriu reconeguda malgrat la seva curta edat i amb un estil i codi de moda que encaixa 100% amb els nostres com a marca i que volem potenciar amb aquesta nova col·lecció càpsula.

 

I tu, ets de metall?

 

 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu