Celebrem el dia internacional de les persones sordes!

September 28, 2018

Avui és el dia internacional de les persones sordes. És un dia que necessita presentació perquè les persones que no tenim contacte diari amb una persona sorda no ens adonem de com pot arribar a ser el seu dia a dia. Les persones sordes s'han d'esforçar contínuament per adaptar-se a un entorn està preparat exclusivament per a persones oients.

Com et sentiries si un dia et despertes i tots els cartells estiguessin en un altre idioma i ningú t'entengués i no et poguessis comunicar? 

Per celebrar aquest dia us presentem la història de Muharrem, una persona sorda a la qual li van fer una sorpresa molt agradable. La gent del seu voltant va parlar en el seu idioma per un dia, en llengua de signes. I és que el vídeo demostra que no cal tant per ajudar que aquestes persones estiguin més integrades, perquè tots som capaços d'aprendre a dir unes paraules bàsiques amb les mans.

 

Anima't tu també!

 

 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload