Harajuku + Úrsula Corbero

September 17, 2018

Harajuku + Úrsula Corbero és la nova col·lecció càpsula de Mó. Tres ulleres amb un disseny únic inspirades en un dels barris de tendència de Japó, Harajuki, conegut com el centre neuràlgic de la moda i la cultura.

 

Aquest barri es caracteritza per la seva estètica 100% japonesa i amb una gran presencia de neons en tons vermells i blaus i un ambient que barreja l'herència del passat amb la incertesa del futur... Les ulleres Harajuku han estat dissenyades en tres colors: Negre, estampat en rosa/negre i en carey/blau, i transmeten els valors de la seva amfitriona, Úrsula Corbero, seducció, gosadia i avantguarda. 

 

 

Descobreix-les fent clic aquí o a les nostres botigues! 

 

 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu