Recollida de roba d'abric per la Creu Roja

January 30, 2019

A principis de Gener, amb la baixada de temperatures que vam patir a Sabadell la Creu Roja va fer una crida a la ciutat per recollir roba d’hivern. Des de Sabadell Comerç Centre ens vam unir a la iniciativa i més de 15 establiments de l'associació ens vam convertir durant una setmana en punt de recollida.

 

La petició era sobretot de roba d’abric d’home ja que el 90% d'usuaris que acudeixen a l'ONG són homes. Durant aquella setmana Sabadell Comerç Centre va recollir més de 50 quilos de roba, dels que ens sentim molt orgullosos! 

 

Des d'aquí volem donar les gràcies a tots els clients i ciutadans de Sabadell que és van acostar als nostres establiments a fer aquesta donació, creiem que és important la col·laboració de tots plegats per fer de Sabadell una ciutat millor. 

 

Us adjuntem algunes notícies relacionades! 

 

https://www.creurojasabadell.org/2019/01/23/una-quinzena-botigues-del-centre-sabadell-donen-50-quilos-roba-creu-roja-pels-projectes-sensellarisme

 

www.isabadell.cat/sabadell/societat/comercos-de-sabadell-recullen-roba-per-a-creu-roja

 

www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/22167/sabadell/comerc/centre/uneix/iniciativa/creu/roja/recollir/roba/abric?rlc=p1

 

www.diaridesabadell.com/2019/01/14/comercos-del-centre-recolliran-roba-dabric-per-la-creu-roja

 

 

 

 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload