La Sara va a Senegal!

Avui estem de celebració, la Sara ha estat seleccionada entre més de 30 òptics-optometristes per la pròxima acció solidaria de la Fundació Multiopticas i marxarà dues setmanes a Senegal dins el marc de la iniciativa Mirades Solidaries.

 

Estem molt contents i creiem que serà una experiència única i molt especial!  

 

Una mica més sobre el projecte

 

La fundació Multiópticas viatja a Àfrica al costat de l'ONG Ecodesarrollo Gaia per a donar suport al poble senegalès ajudant a millorar la seva salut visual, graduant la vista i regalant ulleres (de graduat si es requereixen i de sol) a la població local.

Projecte Senegal neix amb l'objectiu d'oferir assistència al barri de Tonghor, en la localitat senegalesa de Yoff, una comunitat de pescadors que presenta importants deficiències sanitàries que no poden ser cobertes pel sistema de salut nacional. Els voluntaris han treballat atenent els problemes visuals dels veïns d'aquesta zona a l'Escola Coruña, centre que pertany a EcodesarrolloGaia. Aquesta ONG compta amb nou anys d'experiència oferint atenció sanitària a la població de Yoff-*Tonghor, per la qual cosa tenir-los com partner en aquesta acció permet a Fundació Multiópticas maximitzar la seva ajuda i oferir la millor atenció possible a la població local.

 

Moltes felicitats Sara! Esperem que ho gaudeixis! 

 

 


 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu