Que es l'Orto-k?

January 23, 2018

La Ortoqueratología és un tractament, reversible i segur que permet compensar la teva graduació mentre dorms. Gràcies a les lents de contacte de ortoqueratología pots tenir una visió nítida durant tot el dia sense usar ulleres ni lents de contacte durant el dia i sense necessitat de cirurgia refractiva.

 

Aquest tractament funciona especialment en casos amb miopia, encara que també pot ser efectiva en hipermetropia i astigmatisme.

 

COM FUNCIONA?

Les lents de contacte de ortoqueratologías'utilitzen durant les hores de somni. Durant la nit es produeixen els canvis corneals necessaris que permeten veure bé durant el dia.


Els efectes de la lent es produeixen des del primer dia, aconseguint-se els canvis òptims als pocs dies d'ús.

Al tractar-se d'un procés totalment reversible i segur, si es deixa d'utilitzar la lent de contacte, la còrnia torna al seu estat original. Per aquesta raó és necessari portar de manera regular les lents de contacte per dormir.

 

 

QUINS AVANTATGES TE?

La ortoqueratología et permet tenir una bona visió sense necessitat de sotmetre't a cirurgia, ni d'utilitzar ulleres ni lents de contacte. Simplement posant-te les lents de contacte durant la nit, mentre dorms.
Al no necessitar correcció durant el dia es converteix en un sistema ideal per a esportistes, persones que presentin sensació de sequedat ocular amb les seves lents de contacte o totes aquelles persones que vulguin anar sense cap correcció durant el dia.

La ortoqueratología és un tractament especialment interessant en pacients joves, ja que diferents estudis científics han demostrat l'eficàcia d'aquest tractament en el control de la progressió de la miopia.

 

PER A QUI?

El pacient ideal és aquell que present miopia inferior o igual a -4,50 diòptries associada o no a un astigmatisme de fins a 1.50 diòptries.

En el cas de presentar un altre tipus de graduació, contacta amb nosaltres i un professional de la visió haurà d'avaluar la viabilitat del tractament.

 

T'INTERESSA?

Si estas interessat en la ortoqueratología pots contactar amb nosaltres i et donarem tota la informació necessaria per a començar el tractament. Pots trucar-nos al 937259364 o enviar-nos un email a porta@multiopticas.com.

 

 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu