Gradua les teves Ray-Ban® amb vidres originals!

Novetat! Vols viure l'experiencia RAY-BAN®  al 100%, ara pots graduar les ulleres RAY-BAN®  amb vidres originals de la marca. 

 

Les lents autèntiques de RAY-BAN® són personalitzades a les necessitats de la teva visió i van certificades amb el gravat del logo RAY-BAN® en la lent dreta i les inicials RB en la lent esquerra.

 

Aquesta última innovació ha estat concebuda per qui, com tu, no accepta baixar el llistó de la qualitat i vol viure plenament l'experiència Ray-Ban. Per primera vegada arriba al mercat una àmplia varietat de muntures combinables amb les lents graduades RAY-BAN® originals, en versió transparent o de sol.

 

Prestacions de les lents RAY-BAN® 

 

Les lents RAY-BAN® DST estan optimitzades digitalment per la cara interna per garantir una visió d'alta definició, aixi doncs aconsegueixes una major claredat, un camp de visió més ampli i redueixen la fatiga visual. 

 

Totes les lents de vista RAY-BAN® porten tractament antirreflexant PREMIUM tant per la cara interna com externa. Aquest tractament fa que tinguis protecció UV, redueix l'enlluernament tant intern com expert, es hidròfob i antiestàtic. 

 

Descobreix totes les possibilitats que RAY-BAN® té per a tu a les nostres botigues! 

 

I fins el 31/07/18 gaudeix d'un 30% de descompte!

 

 

 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu