Taps de natació a mida!

Torna l'estiu i com cada any torna la promoció dels taps de natació a mida! A partir d'avui emporta't una parella de taps per només 55€. 

 

Aquests taps impedeixen totalment l'entrada d'aigua i al ser fets a mida ens ofereixen total comoditat. Els taps són de dos colors diferents, a escollir entre més de 10 colors, per tal de diferenciar la dreta i l'esquerra. I son aptes per adults i nens.

 

Perquè protegir les orelles?

És habitual que quan passem més temps refrescant-nos a l'aigua les nostres orelles pateixin les conseqüències, pots tenir dolor, molèstia o fins i tot arribar a desenvolupar una otitis. Per aquest motiu que aconsellem que si aquest estiu tens previst estar en remull molta estona et facis els taps de natació a mida així evitaras molèsties. 

 

Vull fer-me uns taps, què haig de fer? 

Per als taps de natació a mida et recomanem demanar hora, ja que així ens assegurem que esta la nostra especialista, Belén, està disponible. Pots fer-ho online fent clic aquí o trucant al 937259364. 

 

El procediment és ben senzill, necessitem que vinguis el dia citat i tinguis una disponibilitat de 30 minuts. La Belén fara un motlle de les teves orelles i en una setmana ja podràs gaudir dels teus taps! 

 

Aquest estiu gaudeix de l'aigua! 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload