Taps per músics!

Sabem com d'important és l'audició per als músics, per això incorporem a la nostra cartera de productes d'audiologia els taps amb filtres especials per a músics.

 

Aquests taps personalitzats disposen d'un filtre innovador DM que proporciona una atenuació plana. Totes les freqüències són atenuades gairebé al mateix nivell, la música, paraula o el soroll, poden ser reduïts de la mateixa manera que fem servir el control de volum d'una ràdio. D'aquesta manera evitem canviar o distorsionar el to absolut.

 

Aquest sistema inclou tres filtres diferents que poden ser fàcilment reemplaçats. A causa de la seva facilitat en la substitució del filtre el motlle DLO® es pot ajustar a diferent situacions de soroll. Estan disponibles en silicona (suau) DLO® amb filtre DM amb atenuació lineal.

 

AVANTATGES DELS TAPS

  • Proporciona una resposta plana en tota la gamma de freqüències de manera que no distorsiona la teva recepció del so.

  • Redueix el volum sense perdre qualitat sonora.

  • Molt bona intel·ligibilitat de la paraula.

  • Efecte mínim d'oclusió.

  • Fàcil neteja a l'aigua amb la pastilla de neteja Otovita®

  • Màxima discreció, els taps son petits i discrets, ningú notarà que els portes posats!

Per a poder fer els taps a mida necessitem que demanis cita prèvia a la nostra especialista Belén Mendez, ella farà un motlle de les teves oïdes que s'enviarà al laboratori per a la fabricació dels taps a mida. 

 

Vols més informació? Contacta amb nosaltres al 937259364 i t'informarem!

 

 

 

*Els motlles de protecció auditiva adaptats amb els filtres DM per a una atenuació plana estan homologats com a Equip de Protecció Personal (EPP) d'acord amb l'annex II de la Directiva 89/686 / CEE. La silicona DLO® amb filtre DM ha estat testada per l'Organisme Notificat / Número d'identificació de la UE 0121 i està registrada en virtut del reglament Nº 0.601.097,0601098 i 981.041
 

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload