Perquè les ulleres de prop no em funcionen bé amb l'ordinador?

Arriba un moment a la nostra vida que les ulleres que hem fet servir sempre per llegir i per l'ordinador ens deixen de funcionar, ja no veus la lletra petita... Vas a la òptica i demanes per fer-te unes ulleres de prop, però la teva sorpresa és quan les proves i... HORROR! No veig l'ordinador! 

 

Que m'esta passant?

A mesura que ens anem fent gran la graduació de visió propera va pujant i va fent que les diferents distàncies es separin i necessitem diferents graduacions per llegir i per l'ordinador. Si la nostra vida és a diferents distancies hem de tenir-ho en compte per les nostres ulleres! 

 

Per exemple per llegir o mirar el movil  normalment estem a uns 30cm, però per l'ordinador o les tablets hem d'enfocar a 50/60cm, aquí us posem un exemple...  

 I quina es la solució a aquesta multidistància? 

 

Hi han 3 solucions possibles segons el tipus de feina que fem o les distàncies en les que més treballem.

 

Unes ulleres progressives. Les ulleres progressives et permeten enfocar a totes les distàncies, des de lluny fins a una distancia de lectura. Son la millor opció si treballes en una feina on t'has de moure constantment i alhora tens exigencia de visió propera o d'ordinador. Ara bé, si treballes molt amb ordenador et recomanem escollir un vidre de categoria alta per fer la teva vida més comode.

 

PROS: Veus bé a totes les distàncies, CONTRA: Si treballes amb ordinador moltes hores hauràs de fer una inversió més alta. 

 

Unes ulleres ocupacionals. La ullera ocupacional esta pensada per les llargues jornades de despatx, ordinador i lectura de la majoria de gent... Son unes ulleres que et permeten veure bé des de l'ordinador fins les lletres més petites, ara bé, amb elles no veuras de lluny! A més pots posar el filtre de pantalles per a fer-les perfectes!

 

PROS: Com només té dues distàncies els camps visuals son més oberts i estaràs més comode que amb un progressiu. CONTRA: No veuras bé de lluny perquè no inclouen la graduació. 

 

Unes ulleres d'una sola distància. La opció més limitada ja que només enfocaras a la distància que ens demanis. Funciona bé si només treballes a una distància, per exemple si només estas a 30cm. 

 

PROS: Visió perfecta a una sola distància. CONTRA: No veuras bé més enllà de la distancia escollida, son limitades. 

 

Com ja saps, a les nostres botigues t'assessorarem perquè facis la millor elecció! T'esperem!

 

Please reload

Destacats

La Sara va a Senegal!

June 7, 2019

1/7
Please reload

Posts Recents

May 24, 2019

November 30, 2018

September 17, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload